U bent hier: Materialen en Montage Datum:   zaterdag 2 maart 2024   -   Inloggen

 

Materialen en montage


GevelX heeft een uitstekende relatie met JORDAHL H-BAU, leverancier van zeer hoogwaardige geveldragersystemen en stalen lateien. GevelX werkt dan ook bij voorkeur met systemen van JORDAHL H-BAU.

 
Varianten geveldragers

Hieronder worden de typen geveldragers van JORDAHL H-BAU weergegeven.

  3DS metselwerkondersteuning

3D-S is de basis geveldrager voor een snelle montage, met ruime (na)stelmogelijkheden, en een omruilplan bij grote toleranties in de achterconstructie. Deze basisoplossing wordt op projectbasis aangepast en gecombineerd.
     
  Samenstelling 3DV

Bij grote hoogteverschillen biedt de 3D-V oplossing uitkomst. Deze basisoplossing wordt op projectbasis aangepast en gecombineerd.
     
  Samenstelling 3D + hoeklijn op vloer

Hulpconstructie voor de verankering van geveldragers aan kanaalplaatvloeren. Deze basisoplossing wordt op projectbasis aangepast en gecombineerd.
     
  Samenstelling 3DJFA-H + spouwafdichting

De 3D-JFA geveldrager is een gecombineerde oplossing voor geveldragers ter plaatse van houten binnenspouwbladen. Deze basisoplossing wordt op projectbasis aangepast en gecombineerd.
     
  JFA metselwerkondersteuning

JFA is de gelaste basis geveldrager. Deze basisoplossing wordt op projectbasis aangepast en gecombineerd.
     
  Samenstelling JFA-BTN

JFA-BTN is een economische oplossing voor de opvang van beton- en metselwerklateien. Deze basisoplossing wordt op projectbasis aangepast en gecombineerd.
     
  Borstweringssteun BW

Leverbaar is type ATTIKA, met geïntegreerde verticale ankerrail, en type BW met slabbe doorvoer. Deze basisoplossing wordt op projectbasis aangepast en gecombineerd.

Wanneer u meer informatie wilt hebben over geveldragers of de samenwerking met GevelX,
dan kunt u zelf contact opnemen met JORDAHL H-BAU. Zie: www.jordahl-hbau.nl 

 
Montage

GevelX verzorgt een montage instructie aan vast personeel van afnemers van JORDAHL H-BAU geveldragers. Wij verzorgen een kosteloze instructie van één uur op uw bouwlocatie. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een uitgebreide instructie / begeleiding, waarbij wij een dagdeel of meerdere dagdelen uw vaste personeel de kneepjes van het monteren bijbrengen. Dit is een extra service van GevelX en JORDAHL H-BAU.

GevelX  GevelX

Tijdens een instructie van GevelX leert uw personeel het snel en vakkundig monteren van geveldragers.

Montage film

In onderstaande film laat Peter van Ederen zien hoe geveldragers van JORDAHL H-BAU worden aangebracht en wat daar allemaal bij komt kijken.

 

 

  

 | Disclaimer | Contact | © 2014 GevelX BV